Προφίλ

Καρβούνης 'Επιπλα

Έπιπλα Καρβούνης - Όλα είναι δυνατά!

Στην εταιρία Καρβούνης όλα είναι δυνατά.

Από το 1990 με γνώση και μεράκι αναπαλαιώνουμε και φροντίζουμε από παλιά έπιπλα μέχρι ξύλινα κουφώματα, παράθυρα και πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κρατώντας το αρχικό τους στυλ και κάνοντάς τα καινούργια και ικανά ν' αντέξουν στο χρόνο. Σε ένα χώρο 2500τμ εξειδικευμένοι τεχνίτες κάνουν θαύματα, είτε αναπαλαιώνοντας έπιπλα είτε δημιουργώντας καινούρια επί παραγγελία, που ταξιδεύουν με ιδιόκτητα φορτηγά-αυτοκίνητα από τη Λάρισα σε όλη την Ελλάδα.

Καρβούνης Αναπαλαίωση Επίπλων

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη δημιουργική διάθεση αλλά και τις τεχνικές χωρίς όρια που εφαρμόζουμε.Ο Δημήτρης Καρβούνης ένας κατεξοχήν ξεχωριστός καλλιτέχνης του επίπλου, σέβεται πάνω απ' όλα την υπόσταση του ξύλου και δημιουργεί μικρά αριστουργήματα που σαν «έργα τέχνης» γίνονται αποδέκτες ενθουσιώδους θαυμασμού.

Στην έκθεσή μας, παρουσιάζονται έπιπλα ιδιαίτερης γραμμής αλλά και έπιπλα που βρίσκονται στην αρχική μορφή του άβαφου ξύλου, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί – καταρχήν να δει τι αγοράζει- και στη συνέχεια να εφαρμόσει την βαφή, την ταπετσαρία και την τεχνοτροπία που ξεχωρίζει στο διακοσμητικό στυλ του σπιτιού του.

Καρβούνης Αναπαλαίωση Επίπλων

Εκτός από κατοικίες, την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μας, έδειξαν το Δημαρχείο Λάρισας, η 110 ΠΜ, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ο Δήμος Τυρνάβου, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ελευθερία», το Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel, ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Αχιλλείου αλλά και επαγγελματικοί χώροι όπως εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, δικηγορικά γραφεία, ιατρεία κ.ά.

Καρβούνης 'Επιπλα     Καρβούνης 'Επιπλα     Καρβούνης 'Επιπλα

Η εταιρία Καρβούνης έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Με την εμπειρία των 30 χρόνων που διακρίνει τα στελέχη της, δημιούργησε ένα νέο χώρο στο 13ο χλμ Λάρισας – Αγιάς με στόχο να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματιών - εστιατόρια ξενοδοχεία, café, επαγγελματικούς χώρους - αλλά και ιδιωτών με προτάσεις σε πόρτες, ντουλάπες και έπιπλα κουζίνας. Η επίπλωση ενός επαγγελματικού χώρου είναι ιδιαίτερα σημαντική προκειμένου να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία μιας επιχείρησης. Η ατμόσφαιρα και η διάθεση που προκαλεί ένας χώρος παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εμπορική του δραστηριότητα. Η εταιρία Καρβούνης δε σχεδιάζει απλά έπιπλα. Σας βοηθάει να δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο και φυσικά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στο Κόμβο Ομορφοχωρίου- Αγιάς- Λάρισας, έχουμε δημιουργήσει τη μεγαλύτερη βιοτεχνική μονάδα στην Ελλάδα, με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και έμπειρους τεχνίτες, που δραστηριοποιούνται στην αναπαλαίωση, συντήρηση και βαφή επίπλων και ξύλινων κουφωμάτων κάτω από την καθοδήγηση του Δημήτρη Καρβούνη.

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Εργοστάσιο
Κόμβος Ομορφοχωρίου
Αγιάς-Λάρισας
τ.2410972252
'Εκθεση
Λαγού 1
Λάρισα
τ.2410615870
Εργαστήριο:
13ο χλμ Λάρισας-Αγιάς
Fax: 2410972217
Κινητό
6932713185
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.